Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Valentin Guznac, noul preşedinte al Organizaţiei de sector PDM Râşcani

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Vicepreşedintele Organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Democrat, Valentin Guznac, consilier municipal, a fost ales în fruntea Organizaţiei de sector Râşcani. Candidatura sa a fost votată în şedinţa Consiliului PDM Râşcani la propunerea fostului preşedinte al structurii teritoriale, Anatolie Zolotcov. Acesta rămâne în echipa din sector în calitate de vicepreşedinte.

De-a lungul timpului, actualul director al Camerei de Licenţiere, Valentin Guznac, a deţinut numeroase funcţii de conducere, inclusiv de ministru şi viceprimar al municipiului Bălţi, şi îşi propune să utilizeze experienţa acumulată în beneficiul echipei democrate din sectorul Răşcani.

“Vă mulţumesc pentru votul de încredere. Este o responsabilitate deosebită, mai avem foarte multe de făcut în sector. Sunt sigur că împreună vom face faţă cerinţelor. Este important să intrăm pregătiţi şi să ieşim cu brio din campania electorală care se apropie”, a spus Guznac.

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, i-a dorit succese noului preşedinte şi Consiliului PDM Râşcani care s-a completat cu noi membri.

“Remanierile efectuate în organizaţia de sector sunt binevenite şi constituie o motivaţie în plus pentru noii membri ai consiliului să depună efort maxim în acest an electoral. Mecanismul de formare a listei de candidaţi din partea PDM la funcţia de consilier municipal în Chişinău, la alegerile din 2015, este unul clar şi absolut previzibil, aşă că nu ne rămâne decât să muncim”, a declarat Pavel Filip.

Preşedintele Filip a precizat că reprezentanţii organizaţiilor de sector care vor obţine cele mai bune rezultate pentru Partidul Democrat la alegerile parlamentare din acest an se vor regăsi în primii zece candidaţi la funcţia de consilier municipal.

Sursa: www.pdm.md

PDM Chişinău convoacă şedinţele consiliilor în sectoare Partidul Democrat îşi extinde rândurile. Aproape 600 de persoane au aderat la una dintre organizaţiile teritoriale