Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Partidul Democrat îşi extinde rândurile. Aproape 600 de persoane au aderat la una dintre organizaţiile teritoriale

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Democraţii îşi extind rândurile în raionul Ungheni. La forumul organizaţiei raionale de partid din regiune, aproape 600 de oameni au primit carnete de membru. La eveniment a participat preşedintele Parlamentului, Igor Corman, deputatul Valentina Stratan, ministrul Transporturilor Vasile Botnari şi cel al Construcţiilor Marcel Răducan.

La forumul organizaţiei raionale de partid Ungheni, preşedintele Parlamentului, Igor Corman, s-a referit la avantajele integrării Moldovei în Uniunea Europeană.

“Trebuie să ajungem cu mesajul şi să explicăm oamenilor în primul rând acest accord va permite ca Republica Moldova să aibă un acces mult mai important la toate fondurile europene. Să avem un acces pe o piaţă enormă de peste 500 milioane de oameni o piaţă unde lucrează reguli democratice unde nu te poţi aştepta la embargo”, a declarat preşedintele Parlamentului Igor Corman.

Noii membri ai partidului spun că au aşteptări mari. Iată ce spun aceştia:

“Cea mai mare aşteptare pe care o are Republica Moldova este de a semna acordul de cooperare cu UE şi respectiv întărirea poziţiei PD aici în teritoriu”.

“Aşteptăm schimbări spre un viitor mai frumos, aşteptăm schimbări spre o bunăstare mai bună spre un sistem al învăţământului performant”.

Peste 100 de oameni care au primit carnete de partid sunt persoane în etate.

Sursa: www.pdm.md

Valentin Guznac, noul preşedinte al Organizaţiei de sector PDM Râşcani Rândurile Partidului Democrat au fost completate cu 600 de membri noi