Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Rândurile Partidului Democrat au fost completate cu 600 de membri noi

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat îşi consolidează poziţiile şi în raionul Călăraşi. 600 de noi membri, care au aderat la formaţiune, au primit astăzi carnetele de partid, înmânate de către liderul PD, Marian Lupu. La aceeaşi întrunire a fost făcut bilanţul activităţii filialei din Călăraşi, precum şi au fost stabilite priorităţile pentru viitor.

Preşedinţii organizaţiilor primare ale PD din Călăraşi spun că printre cei care aderă la formaţiune sunt mulţi tineri.

“În lista avem foarte multe femei şi foarte mult tineret. Avem din toate domeniile — sunt studenţi, avem profesoare, avem medici. Într-adevăr sunt oameni cu implicare, sunt oameni cu poziţie”, spune preşedintele organizaţiei de femei a PD din Călăraşi, Zinaida Ţurcan.

“Pentru noi este un eveniment deosebit, dat fiind fatul că echipa noastră s-a lărgit cu 16 membri. La acest forum important pentru noi toţi am venit ca să realizăm împreună acele sarcini, care sunt puse în faţa noastră”, a declarat primarul satului Onişcani, Gheorghe Grecu.

“Este un partid de centru aşa şi este natura mea. Eu nu lucrez pe extreme. Socot că este un partid impăciuitor”, a menţionat preşedintele organizaţiei primare a PD din satul Chirova, Ion Purcel.

Conducera partidului a precizat că prioritatea democraţilor este menţinerea stabilităţii în ţara, în contextul tuturor evenimetelor din Moldova, dar şi din străinătate.

“Este foarte important să aşezăm în sfârşit lucrurile în Republica Moldova de aşa fel ca oamenii să aibă mai multă certitudine, să aibă mai multă încredere şi mai mult optimism. Să rămână acasă, să muncească şi să trăiască acasă”, susţine preşedintele de onoare a PD, Dumitru Diacov.

Partidul Democrat din Moldova are peste 50 000 de membri.

Sursa: www.pdm.md

Partidul Democrat îşi extinde rândurile. Aproape 600 de persoane au aderat la una dintre organizaţiile teritoriale Pavel Filip: Mizăm pe cel puţin 20 la sută din voturi în suburbii