Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip: Mizăm pe cel puţin 20 la sută din voturi în suburbii

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Democrat, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, s-a întâlnit cu activiştii democraţi din suburbii. Întrevederea a avut loc în cadrul unui seminar de motivare personală cu participarea preşedinţilor de organizaţii primare ale PDM din localităţile municipiului.

În discuţia cu cei peste 50 de participanţi, Pavel Filip a menţionat că PDM Chişinău planifică mai multe acţiuni prin care să-şi sporească prezenţa în suburbii şi a îndemnat audienţa să vină cu propuneri în acest sens.

Preşedintele Filip a anunţat că pentru o activitate mai eficientă va fi instituită funcţia de secretar executiv al Organizaţiei municipale pentru suburbii, după ce, acum un an, a fost desemnat şi un coordonator pentru localităţile suburbane.

“În suburbii, în campaniile precedente ne-am bucurat de un rezultat mai bun decât în oraş. Mizăm pe voi şi în acest an electoral, să obţinem cel puţin 20 % din voturi. Suntem o echipă puternică, consolidată, şi am încredere în liderii din suburbii. Sunt sigur că acţiiunile din perioada imediat următoare vor avea efecte benefice asupra localităţiilor dumneavoastră”, a declarat Pavel Filip.

În cadrul şedinţei, a fost prezentat şi regulamentul privind mecanismul de formare a listei PDM la alegerile locale din 2015. Documentul încurajează membrii de partid să obţină rezultatate bune la scrutinul parlamentar din acest an, pentru a fi incluşi în primii zece candidaţi la funcţia de consilier municipal.

Sursa: www.pdm.md

Rândurile Partidului Democrat au fost completate cu 600 de membri noi Tinerii democraţi din sectorul Centru s-au întrecut la volei