Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi din sectorul Centru s-au întrecut la volei

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din sectorul Centru, municipiul Chişinău, a desfăşurat un minicampionat de volei între studenţi. În competiţie s-au încins reprezentanţii a patru cămine ale Universităţii de Stat din Moldova, situate în sectorul Centru al capitalei.

Zeci de susţinători au făcut galerie, în timp ce echipele au dat tot ce au avut mai bun pe teren. Printre spectatori s-a aflat şi preşedintele Organizaţiei de Tineret din municipiul Chişinău a PDM, Igor Usturoi, care a deschis evenimentul cu un mesaj de încurajare pentru participanţi.

În urma meciurilor, victoria a revenit viitorilor economişti şi contabili, căminul lor — nrumărul 12 — obţinând titlul de “Cel mai tare cămin la volei”. Jucătorii din căminul numărul 11 au avut cei mai activi suporteri, fapt pentru care au fost menţionaţi.

Preşedintele Organizaţiei Tineretului Democrat din sectirul Centru, Eugen Gîrlea, a înmânat învingătorilor diplome şi premii băneşti şi i-a îndemnat să practice un mod de viaţă activ.

Pe parcursul meciurilor a fost organizată o tombolă, iar norocoşii s-au ales cu seturi de joc pentru şah, badminton şi mingi.

Sursa: www.pdm.md

Pavel Filip: Mizăm pe cel puţin 20 la sută din voturi în suburbii Teorie, practică şi comunicare la trainingul de instruire pentru promiţătorii lideri politici