Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii de la Ciocana şi-au stabilit agenda până la sfârşitul anului

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Consiliul Organizaţiei de sector PDM Ciocana s-a reunit în şedinţă miercuri, 26 martie. Preşedintele OS, Sergiu Sainciuc, viceministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, a trecut în revistă principalele activităţi desfăşurate în 2013 şi a anunţat obiectivele pentru anul curent.

“Activităţile organizate în sector ne-au reuşit doar graţie implicării personale a fiecăruia dintre dumneavoastră, precum şi a Biroului Executiv. Am dat dovadă de mobilizare generală şi, astăzi, spun cu mândrie că avem o echipă puternică şi că, la alegerile parlamentare, vom obţine un scor mai bun decât la scrutinul din 2010. În perioada de până la electorală, vom continua să punem accentul pe lucrul cu organizaţiile primare şi cu activul din sector”, a declarat Sergiu Sainciuc.

Vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marcel Răducan, ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, a venit cu un mesaj de susţinere a echipei.

“Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu astăzi printre cei mai buni exponenţi ai Partidului Democrat în sectorul Ciocana. Stimaţi colegi, munciţi pentru partid, aduceţi rezultat pentru partid, pentru că electoratul din Chişinău este destul de sensibil, iar mesajul este cel mai important într-o campanie electorală”, a menţionat Marcel Răducan.

În aceeaşi şedinţă, a fost prezentat şi Regulamentul de formare a listei de candidaţi a PDM pentru Consiliul municipal Chişinău, la alegerile locale din 2015. Potrivit documentului, cei care vor obţine rezultate bune la parlamentarele din anul curent vor candida printre primii zece la funcţia de consilier municipal.

De asemenea, au fost efectuate remanieri în organele de conducere ale PDM Ciocana. Astfel, activista de partid Elena Triboi a fost promovată în funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei de sector.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia de Femei PDM Centru îşi consolidează capacităţile de comunicare Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din Moldova şi a Partidului Social Democrat din România se reunesc în şedinţă comună