Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia de Femei PDM Centru îşi consolidează capacităţile de comunicare

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Timp de 2 luni, doamnele democrate din sectorul Centru al capitalei vor beneficia de instruiri care să le întărească aptitudinile de comunicare şi retorica politică. Realizarea acestui proiect a fost posibilă datorită suportului fundaţiei olandeze “Max Van der Stoel”.

Primul training a reunit 30 de activiste din sector, care au discutat despre comunicarea de succes a unui lider politic şi importanţa limbajului non-verbal atunci când ţii un discurs. În calitate de expert a fost invitat etologul Dorian Furtună, cercetător în domeniul comportamentului social şi politic.

“Limbajul non-verbal este un factor important în cazul unui lider politic. Femeia politician, pe lângă profesionalism şi carismă, trebuie să posede şi alte calităţi pe care să ştie să le aplice în momentele potrivite, pentru a fi percepută ca un bun politician”, le-a spus Dorian Furtună participantelor la curs.

Preşedinta Organizaţiei de Femei PDM Centru, Ruxanda Glavan, susţine că scopul prioritar al acestor activităţi este pregătirea doamnelor activ implicate în politică pentru luarea deciziilor. Ruxanda Glavan şi-a încurajat colegele să participe activ la cursuri şi dezbateri şi să beneficieze din plin de oportunitatea oferită.

Următorul training pentru Organizaţia de Femei din sectorul Centru, cu accent pe consolidarea retoricii politice, va avea loc în luna aprilie.

Sursa: www.pdm.md

Teorie, practică şi comunicare la trainingul de instruire pentru promiţătorii lideri politici Democraţii de la Ciocana şi-au stabilit agenda până la sfârşitul anului