Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip a inaugurat Campania “Împreună pentru fiecare”

|versiune pentru tipar||
PDM / 28 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

PDM Chişinău a lansat joi, 27 martie, campania de caritate “Împreună pentru fiecare”, destinată procurării Coşului de Paşte pentru oamenii nevoiaşi.

Preşedintele Organizaţiei municipale Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a făcut prima donaţie. Prezent la şedinţa Consiliului Organizaţiei de sector Botanica, Pavel Filip şi-a îndemnat colegii să-i urmeze exemplul.

“Prin această acţiune, dorim să ne transferăm din dimensiunea politică în cea de suflet. Noi considerăm că fiecare familie merită să se bucure de Sărbătoarea Paştelui, să aibă pe masă o bucăţică de cozonac. Scopul nostru este să implicăm fiecare membru de partid să facă donaţii pentru a ajuta o familie nevoiaşă”, a spus Pavel Filip.

Timp de trei săptămâni, democraţii din capitală vor aduna bani pentru darurile de Paşte. Din donaţii vor fi cumpărate produsele pentru Coşul pascal, care va conţine tradiţionalul cozonac, o sticlă de vin şi dulciuri.

Organizaţia PDM Chişinău planifică să ajungă cu daruri în şase sute de case. Beneficiarii campaniei vor fi selectaţi de Organizaţiile primare ale Partidului Democrat din sectoarele municipiului, din rândul persoanelor social-vulnerabile.

Colectarea de fonduri are loc la sediul Organizaţiei municipale PDM Chişinău de pe bulevardul Ştefan cel Mare 3, precum şi în cadrul evenimentelor de partid. Toţi doritorii sunt invitaţi să participe.

În ajunul Paştelui, reprezentanţii PDM Chişinău vor merge la destinatari pentru a înmâna darurile. Prin acest gest simbolic, iniţiatorii acţiunii de caritate doresc să fie mai aproape de semenii lor şi să le aducă în case bucuria Învierii lui Hristos.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din Moldova şi a Partidului Social Democrat din România se reunesc în şedinţă comună Organizaţia PDM Botanica, mai consolidată înainte de electorală