Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia PDM Botanica, mai consolidată înainte de electorală

|versiune pentru tipar||
PDM / 28 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Consiliul Organizaţiei de sector Botanica s-a reunit în şedinţă joi, 27 martie, pentru a face bilanţul activităţii în anul trecut.

Potrivit preşedintei OS Botanica, Valentina Rotaru, în perioada menţionată, pe lângă activităţile publice, a fost efectuată o muncă importantă pe interior. Astfel, au fost desemnaţi toţi cei 70 de preşedinţi ai Organizaţiilor primare ale Partidului Democrat din sector.

“De la bun început, ne-am propus să avem o poziţie consolidată, un plan de acţiuni bine definit, care să reiasă din viziunile şi politicile partidului. Ne-am străduit ca prin activitatea Organizaţiei Botanica să aducem plusvaloare partidului, să întărim rândurile noastre, atât numeric, cât şi calitativ, să creăm o platformă pentru viitoarele alegeri”, a declarat Valentina Rotaru.

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a adus felicitări echipei de la Botanica pentru munca depusă şi a încurajat-o să întărească rezultatul.

“Insistăm ca activitatea formaţiunii noastre să fie transparentă, să cunoaştem fiecare membru de partid, să comunicăm şi să vedem implicarea fiecăruia. Dacă nu se munceşte, nu există rezultat, iar cel care munceşte, este apreciat după merit. În Organizaţia municipală, avem toate instrumentele necesare pentru a obţine un rezultat bun la alegeri, inclusiv modalităţi de motivare a membrilor”, a menţionat Pavel Filip.

Preşedintele PDM Chişinău a făcut referire la regulamentul Organizaţiei municipale care stimulează membrii de partid să obţină rezultate bune la scrutinul parlamentar din acest an şi, astfel, să-şi asigure un loc de frunte în lista PDM pentru Consiliul municipal Chişinău la alegerile din 2015.

Sursa: www.pdm.md

Pavel Filip a inaugurat Campania “Împreună pentru fiecare” Democratul Viorel Albu este noul preşedinte al raionului Edineţ