Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Consiliul Organizaţiei PDM Centru a stabilit priorităţile pentru anul electoral 2014

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Organizaţiei de sector Centru a Partidului Democrat, Liviu Oboroc, viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, a anunţat în şedinţa Consiliului OS obiectivele pentru anul curent. Acestea reies din specificul perioadei electorale care se apropie.

Potrivit lui Oboroc, la nivelul Organizaţiei de sector sunt prevăzute mai multe acţiuni politice, sociale, de team building şi de pregătire a echipei pentru electorală.

“Astăzi trebuie să punem în prim-plan alegerile, iar în această perioadă specială, activităţile noastre vor fi axate pe organizaţiile primare. Dorim să accentuăm rolul lor şi să le atribuim un statut mai înalt. Vom avea ocazia să ne revedem şi într-un cadru informal, pentru a definitvia agenda structurilor primare, astfel încât să dinamizăm procesele în interiorul lor”, a declarat Liviu Oboroc.

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a urat succese activului din sectorul Centru şi a îndemnat la mobilizare generală pentru obţinerea rezulatului de 15% în capitală.

“Tot timpul am apreciat cum se munceşte în sectorul Centru. Este cea mai tehnologizată organizaţie de partid din Chişinău. În general, pot să declar că avem o structură consolidată pe interior în fiecare sector al municipiului, iar acţiunile noastre ne fac vizibili la nivel de capitală. În perioada următoare, ne aşteaptă mai multe evenimente dedicate atât membrilor, cât şi locuitorilor capitaliei”, a menţionat Pavel Filip.

Una dintre acţiunile la care a făcut referire preşedintele Filip este Campania PDM Chişinău “Împreună pentru fiecare”, aflată în plină desfăşurare. Activiştii din sectorul Centru s-au alăturat acţiunii menite să colecteze bani pentru procurarea Coşului de Paşte pentru 600 de oameni nevoiaşi.

Sedinţa PDM Centru a încheiat şirul de întruniri ale Consiliilor Organizaţiilor Partidului Democrat din sectoarele capitalei.

Sursa: www.pdm.md

Campania “Ajutor celor cui datoram prezentul” Democraţii participă activ la campania de caritate “Împreună pentru fiecare”