Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii participă activ la campania de caritate “Împreună pentru fiecare”

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Zeci de membri şi simpatizanţi ai Partidului Democrat vin zilnic la sediul Organizaţiei municipale de partid ca să facă donaţii pentru Coşul de Paşte. Colectarea banilor are loc în cadrul Campaniei “Împreună pentru fiecare”, lansată de PDM Chişinău, joi, 27 martie.

Timp de o săptămâna, în acţiunea de caritate s-au implicat reprezentanţi ai tuturor Organizaţiilor de sector din municipiu, precum şi persoane publice, între care deputaţii Oleg Ţulea, Valentina Stratan, Sergiu Sârbu, şi ministrul Valentina Buliga.

Campania “Împreună pentru fiecare” este în plină desfăşurare, iar donaţiile mai pot fi făcute timp de 2 săptămâni la sediul PDM Chişinău de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt 3.

Pe banii adunaţi vor fi cumpărate produse pentru Coşul pascal care va ajunge în 600 de familii nevoiaşe din capitală. În ajun de Paşte, activiştii democraţi vor merge la destinatari pentru a transmite darurile.

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, care a făcut şi prima donaţie, şi-a îndemnat toţi colegii de partid să se alăture.

“Noi considerăm că fiecare familie merită să se bucure de Sărbătoarea Paştelui, să aibă pe masă o bucăţică de cozonac. Scopul nostru este să implicăm fiecare membru de partid să facă donaţii pentru a ajuta o familie nevoiaşă”, a spus Pavel Filip.

Prin acest gest simbolic, iniţiatorii acţiunii de caritate doresc să fie mai aproape de semenii lor şi să le aducă în case bucuria Învierii lui Hristos.

Sursa: www.pdm.md

Consiliul Organizaţiei PDM Centru a stabilit priorităţile pentru anul electoral 2014 Partidul Democrat lansează o nouă ediţie a campaniei sociale “Ajut Moldova!”