Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Acţiunea “Ajut Moldova!” la Criuleni

|versiune pentru tipar||
PDM / 9 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

E primăvară. După o iarnă lungă, fiecare gospodar îşi face ordine în jurul casei. Fiecare dintre noi ne dorim să avem o curte, un drum, un sat, un oraş curat. Partidul Democrat, ca un bun gospodar, a decis să facă ordine prin satele şi oraşele Moldovei. În data de 5 aprilie a fost lansată acţiunea “Ajut Moldova”. Organizaţia Teritorială Criuleni a Partidului Democrat nu este o excepţie. La prima etapă acţiunea a avut loc în câteva localităţi.

În satul Isnovâţ alături de primarul localităţii dl Duca Andrei, sătenii au făcut ordine în jurul Casei de cultură, în scuarul monumentului Eroilor căzuţi la datorie şi au salubrizat teritoriul din jurul primăriei.

O acţiune de amploare a avut loc în satul Râşcova. Primarul din localitate, dl Sârbu Dumitru în parteneriat cu Dumitru Mikitenko, iniţiatorul “Satului ecologic — Râşcova” au organizat colectarea gunoiului din pădurea din apropiere. Yeci de tineri au ieşit să-şi curăţe satului de gunoi. Ei cu siguranţă îşi doresc o pădure, un sat, o ţară curată.

În satul Dubăsarii Vechi, în cadrul “Ajut Moldova”, au fost organizate acţiuni de salubrizare a malului Nistrului, la stadion şi în jurul răstignirilor din sat. Membrii şi susţinătorii Partidului Democrat au sădit copaci în aşa mod fiecare a făcut aportul său pentru a ajuta localitatea sa de a deveni mai curată şi mai frumoasă.

Cu siguranţă acţiunea va continua. În fiecare sat din raionul Criuleni, organizaţiile primare a Partidului Democrat vor organita asemenea acţiuni. Fiecare localitate are dreptul de a fi curată, de noi depinde cum va fi “ograda” noastră…

Fiecare dintre noi este obligat să facem ce ne este în puteri pentru ca Republica Moldova să nu stea în gunoi şi mizerie. Fiecare dintre noi poate să contribuie ca acestă ţară să devină curată şi înfloritoare. De noi depinde în ce ţară vrem să trăim.

Sursa: www.pdm.md

La Criuleni a avut loc şedinţa cu Organizaţia oamenilor în etate a PD Criuleni Pregătirile pentru Forumul PDM şi “Noua Găgăuzie”