Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Partidul Democrat din Moldova vine în ajutor familiilor nevoiaşe

|versiune pentru tipar||
PDM / 21 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Un număr de 20 de familii vulnerabile din satul Teliţa, Anenii Noi, au primit pachete alimentare şi cozonaci la sărbătorile de paşti. Acţiunea de caritate a fost desfăşurată de organizaţia locală a PDM. Beneficiarii au fost selectaţi împreună cu preotul din localitate, părintele Cristian.

Au fost vizitate şi felicitate cu sfintele sărbători familii cu mulţi copii, familii ce îngrijesc de persoane cu grad sever de invaliditate, sau persoane solitare în etate. Emoţii, cuvinte de mulţumire şi lacrimi de bucurie au fost răsplata echipei PDM, primite în fiecare gospodărie. Mai mulţi bătrîni singuratici au remarcat că în prag de sărbători în mod special duc dorul oaspeţilor, care demult au uitat să le mai treacă pragul.

Părintele Cristian i-a binecuvîntat, dorindu-le sănătate şi sărbători luminate. Iar echipa de activişti PDM s-a interesat de neceistăţile strigente ale acestor familii şi le-au promis că vor trece mai des pe la ei, pentru ai susţine şi ajuta şi în viitor.

“PDM fiind un partid ce promovează în mod special politicile sociale vine mereu în ajutor familiilor nevoiaşe, iar în prag de sărbători în mod special ţinem şă ajungem în căt mai multe asemenea familii,” a remarcat în cotext membru PDM, unul din organizatorii acţiunii, Rodica Russu.

“Este una din multiplele acţiuni de caritate şi binefacere care sunt organizate permanent de echipele locale Anenii Noi ale PDM, tindem mereu să fim alături de oamenii ce necesită ajutor şi susţinere”, a ţinut să menţioneze cordonatorul organizaţiei Alexandru Bunescu.

Sursa: www.pdm.md

Mesaj de felicitare cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului “Împreună pentru fiecare” la Criuleni