Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

“Împreună pentru fiecare” la Criuleni

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Iată-ne ajunşi la ultima treaptă a urcuşului duhovnicesc pe care Postul ne-o pune în faţă: Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare. În această Săptămână, ne reamintim şi retrăim ultimile zile din viaţa Mântuitorului, cu întreaga lor tensiune şi dramă lăuntrică, într-o stare de sobrietate şi măreţie în acelaşi timp, de tristeţe, dar şi de bucurie, de pocăinţă, dar şi de nădejde.

Fiecare dintre noi, în această spătămână încearcă să aducă lumină în casa şi sufletul lui. Cu regret o mare parte dintre cei ce ne înconjoară, nu au parte de simpla bucurie şi căldură omenească. Foarte multe persoane în etate şi chiar tineri au nevoie de o simplă mână de ajutor sau chiar o simplă discuţie omenească.

Organizaţia Teritorială Criuleni PDM, s-a alăturat şi susţine campaniei “Împreună pentru fiecare”, lansată de Partidul Democrat la nivel central. Astăzi reprezentanţii Organizaţiei teritoriale Criuleni a Partidului Democrat au adus lumina în casele a mai multor familii nevoiaşe din satele Zăicana şi Cruglic şi Centrul pentru copii “Speranţa” din or. Criuleni.

Am vizitat Centrul pentru copii cu cerinţe educative speciale “Speranţa”. Aici, zilnic peste 40 de copii cu disabilităţi cu vîrste cuprinse între 4–18 ani îşi desfăşoară activitatea în baza unui program de terapie educaţional-recuperatorie complexă şi integrată. Copilaşii s-au bucurat nespus de darurile aduse în ajunul Sfintelor sărbători de Paşti. Le-am urat sărbători fericite şi lumină în suflet. Ei merită să fie fericiţi. Suntem convinşi că aceşti copii au nevoie de mai multă susţinere din partea societăţii şi a oamenilor din jur.

Preşedintele Organizaţiei Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”, dna Stavarachi Larisa.

Preşedintele Organizaţiei primare din satul Zăicana a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii” Arseni Irina, Preşedintele Organizaţiei de femei a Partidului Democrat din or. Criuleni, Dicusară Aliona şi Preşedintele Organizaţiei primare a Partidului Democrat din satul Cruglic, dl Grecu Ion au mers la cei ce au nevoie de susţinere. Adesea am văzut că mai degrabă persoanele vizitate au nevoie de comunicare, decât de alte bucurii pământeşti. Cei în casele cărora am întrat s-au bucurat nespus de vizita echipei Partidului Democrat.

Pentru ca aceste coşuri să ajungă la cei ce au nevoie de susţinere, mai mulţi oameni cu inima mare au venit cu “Ce a dat Dumnezeu” cum s-au exprimat ei. “De la inimă la inimă”, şi “Împreună pentru fiecare”. Cred că pozele de mai jos vor spune şi vor reda de la sine, acele sentimente care au fost simţite de noi.

Fiecare dintre cei vizitaţi de reprezentanţii Organizaţiei teritoriale Criuleni a Partidului Democrat din Moldova, au fost cândva tineri, persoane respecate, cu serviciu în slujba oamenilor, cu familii şi prieteni, care la momentul dat sunt uitaţi de societate.

Acel ecou al gloriei de demult şi acuma mai bate în geamurile caselor singuratice. Din acest motiv echipa Partidului Democrat bate la uşile foştilor profesori, educatori, combaineri, tractorişti, simpli slujbaşi şi ţărani ce nu şi-au dorit slavă şi medalii, ei vor să fie respectaţi la justa valoare, pe care cu siguranţă o merită.

Noi, am promis că neapărat v-om bate la uşile lor ca să le zicem o zi bună şi să-i întrebăm cum o mai duc.

Sursa: www.pdm.md

Partidul Democrat din Moldova vine în ajutor familiilor nevoiaşe Primarului comunei Bogdăneşti, raionul Briceni, a aderat la PDM