Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Primarului comunei Bogdăneşti, raionul Briceni, a aderat la PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Declaraţia Victoriei Milenco, primarului comunei Bogdăneşti, raionul Briceni

Astăzi, vreau să comunic opiniei publice decizia mea de a părăsi rândurile Partidului Comuniştilor din R.Moldova. Părăsesc PCRM cu dezamăgire faţă de ceea ce a ajuns să reprezinte în ultimul timp — o formaţiune politică radicalistă, fără planuri constructive pentru soluţionarea problemelor de zi cu zi ale oamenilor.

Conducerea PCRM îşi aminteşte de organizaţiile teritoriale doar atunci când au nevoie să de o mobilizare pentru manifestaţiile publice, iar în restul timpului nu vedem niciun interes din partea liderilor de partid faţă de problemele localităţilor mici.

Observăm schimbările din jurul nostru — noile provocări şi probleme atât din sfera socială cât şi din politic. În acelaşi timp, devine tot mai evidentă ignorarea de către PCRM a problemelor oamenilor simpli. Din acest motiv, anunţ despre plecarea mea din PCRM şi aderarea la Partidul Democrat din Moldova.

Regăsesc în Partidul Democrat respect faţă de interesul cetăţeanului din raioanele ţării. Ader la un partid social, care pune mai mare preţ pe soluţionarea problemelor noastre şi oferă soluţii reale pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor simpli. Îmi este clar că, aderând la PDM, voi avea posibilitate să contribui prin activităţi reale pentru crearea condiţiilor de viaţă mai bune în localitatea de baştină.

Mă adresez către deja foştii colegi de partid şi vă atenţionez să ţineţi cont că oamenii sunt sătui de declaraţii, lozinci şi aşteaptă de la cei pe care i-au votat acţiuni şi fapte reale, iar PDM este partidul oamenilor care îşi respectă promisiunile.Este obligaţia noastră să dezvoltăm Moldova, dar nu să asigurăm o viaţă bună liderilor PCRM.

Iată de ce îndemn membrii PCRM să-mi urmeze exemplu.

Sursa: www.pdm.md

“Împreună pentru fiecare” la Criuleni A fost ales noul preşedinte al Organizaţiei persoanelor în etate din Bălţi