Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

“Tehnicile şi instrumentele de lucru cu alegătorii în campania preelectorală” la Ştefan Vodă

|versiune pentru tipar||
PDM / 30 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

“Tehnicile şi instrumentele de lucru cu alegătorii în campania preelectorală” a fost genericul traningului desfăşurat cu participarea membrilor organizaţiei teritoriale a persoanelor în etate al PDM Ştefan Vodă. Acţiunea a început cu mesajele de salut şi informaţii privind situaţia social-politică în ţară, modificările recente în legislaţia RM, perfectarea actelor de identitate şi paşapoartelor biometrice, liberalizarea sistemuli de vize etc., au fost aduse de către preşedintele organizaţiei teritoriale al PDM Ştefan Vodă dl Nicolae Molozea; Lia Banari — secretarul executiv al PDM Ştefan Vodă; preşedintele organizaţiei teritoriale a persoanelor în etate Ştefan Vodă dna Svetlana Guzgan; preşedintele organizaţiei primare al or.Ştefan Vodă dna Aurelia Roscolotenco, precum şi a oaspeţilor — coordonatorul politic dl Andrei Ursachi; preşedintele Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”dna Nina Ţurcan.

În cea de-a doua parte a întrunirii au avut loc lucrările traningului ţinute de formatorul dna Nina Slusari. Pe parcursul activităţii desfăşurate participanţii au avut posibilitatea de a afla despre modalităţile de motivare şi mobilizare a cetăţenilor întru implicarea în procesul preelectoral, metoda de a menţine o discuţie cu alegătorii, formarea echipelor preelectorale şi întocmirea listelor, identificarea liderilor locali ş.a. Informaţiile primite şi lucrul practic a fost de mare folos, precum au recunoscut însăşi participanţii.

Sursa: www.pdm.md

A fost ales noul preşedinte al Organizaţiei persoanelor în etate din Bălţi La Comrat a avut loc ultimul For zonal al OF PDM înainte de aniversarea a 10 ani de reconstituire a OF PDM