Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Grăbeşte-te să faci un bine!

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

De acest îndemn au fost ghidaţi membrii Consiliului Coordonator al Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii” PDM, care la şedinţa din 15 martie curent, au lansat un apel către toţi oamenii de bună credinţă, să participe activ la acţiunea pascală cu genericul “Un strop de bucurie pentru cei mai trişti ca noi”.

Recent a fost făcut bilanţul acestei acţiuni şi s-a constatat o implicare cu dăruire a tuturor organizaţiilor teritoriale ale Persoanelor în Etate, fiind susţinute de organizaţiile Partidului Democrat din toate raioanele, municipiile şi UTA Gagauzia.

În raionul Dubăsari în cele 11 organizaţii primare ale Persoanelor în Etate, inclusiv şi din s.Doroţcaia, Organizaţia Naţională a desfăşurat acţiunea pascală de caritate la care au participat 50 de persoane, inclusiv veterani ai celui de-al doilea război mondial, invalizi ai războiului din Afganistan şi ai conflictului armat de pe Nistru.

La festivitate au participat-preşedintele OT PD Leonid Gaţcan, preşedintele OR PE Ion Porubin, coordonatorul PDM — Andrei Sîrbu şi preşedintele ONPE Nina Ţurcan.

Tuturor oamenilor cu suflet mare le mulţumim pentru participare şi susţinere a acestei acţiuni pascale de caritate.

Sursa: www.pdm.md

Democraţii îşi lărgesc echipa la Hânceşti În mun. Bălţi a demarat proiectul “Curtea noastră”