Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii îşi lărgesc echipa la Hânceşti

|versiune pentru tipar||
PDM / 4 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia teritorială din raionul Hânceşti a Partidului Democrat, care este cea mai mare din cadrul acestei formaţiuni, şi-a extins rândurile. 1 800 de noi membri au aderat la formaţiune. La înmânarea carnetelor de partid au participat deputaţi şi miniştri ai Partidului Democrat. Ei au vorbit despre priorităţile formaţiunii, dar şi despre situaţia politică din ţară şi regiune.

Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, a vorbit despre avantajele oferite Moldovei de Uniunea Europeană, inclusiv, despre liberalizarea regimului de vize pentru moldoveni.

“Cetăţenia moldovenească capătă cu totul altă valoare, asta duce şi la consolidarea statalităţii Republicii Moldova. Ne apropiem de semnarea Acordului de Asociere. Aici s-a depus o muncă enormă. Se fac mulţi speculaţii în jurul acestui acord. Sunt nişte falsuri, acest acord a fost negociat în folosul Moldovei!”, a declarat Igor Corman.

Democraţii spun că prioritatea lor este de a consolida societatea.

“Mai sunt încă puternice partide de extremă dreaptă şi partide de extremă stângă. Aceste partide sunt purtători de idei radicaliste.Pentru unii duşmanul este Uniunea Europeană, pentru alţii — ţările din CSI. Noi venim cu idei foarte clare pentru a uni societatea”, a menţionat preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu.

“Partidul Democrat este forţa, care uneşte Moldova. Este partidul, care a promovat mereu respect pentru toate ţările din regiune. Este partidul, care niciodată nu a divizat oamenii după criterii etnice, limba vorbită sau religie”, a spus ministrul Muncii, Valentina Buliga.

Organizaţia teritorială a PD din raionul Hânceşti are peste 3 000 de membri.

Sursa: www.pdm.md

“Tehnicile şi instrumentele de lucrru cu alegătorii în compania preelectorală” la Drochia Grăbeşte-te să faci un bine!