Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Activistele OF Centru a PDM, instruite în domeniul comunicării

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

Doamnele democrate din sectorul Centru au beneficiat timp de 2 luni de instruiri, care au avut menirea de a le întări aptitudinile de comunicare şi retorică politică. Proiectul dat a fost realizat cu suportul fundaţiei olandeze “Max Van der Stoel”.

Ultimul training a reunit peste 30 activiste din sector, care au discutat despre comunicare publică şi dicţie. Invitată în calitate de expert a fost Vera Nastasiu — jurnalistă, filolog şi specialistă unică în arta oratorică.

Vera Nastasiu le-a explicat doamnelor cum să cucerească lumea prin DISCURS. “O dicţie bună te ajută să te concentrezi asupra a ceia ce vorbeşti, şi nu a modului în care vorbeşti. Însemnătate deosebită în timpul unui discurs au: tonul vocii cu care transmiţi un mesaj, volumul vocii în timpul discursului, şi neapărat ritmul vorbirii. Ţinînd cont de aceste trei reguli vei avea cel mai bun şi mai convingător discurs”, a subliniat invitata.

La finele trainingului, Preşedinta OF Centru, Ruxanda Glavan, a mulţumit doamnelor pentru participare activă în cadrul trainingului, şi a subliniat că pe parcursul acestui an, doamnele vor mai beneficia de diverse instruri.

Sursa: www.pdm.md

În mun. Bălţi a demarat proiectul “Curtea noastră” Grădiniţa de copii “Albinuţa” din s. Petreni a fost renovată