Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Grădiniţa de copii “Albinuţa” din s. Petreni a fost renovată

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

Schimbarea uşilor, a ferestrelor şi efectuarea reparaţiei capitale au fost posibile graţie implementării unui proiect FISM, оn valoare de 488 mii lei.

“Acesta este succesul оntregului sat, deoarece consătenii au fost foarte receptivi, au susţinut iniţiativa şi, mînă de la mînă, am colectat contribuţia comunităţii оn sumă de 17560 lei”, a menţionat Valeriu Tizu, primarul localităţii.

“Un ajutor financiar esenţial a pervenit şi din partea unor agenţi economici. De exemplu SRL «Petreanca-agro», director Chiril Darii, şi SRL «Viarc-Agro», director, Raisa Tizu, au acordat cîte 30 mii lei”, l-a completat pe edilul satului, Corneliu Padnevici, preşedintele OR Drochia a PDM.

Venit la ceremonia festivă Sergiu Sîrbu, deputat оn Parlamentul RM, pe lista Partidului Democrat din Moldova, a adus cu sine un frumos cadou: două seturi — unul de mobilă şi altul de jucării pentru grupele mici. “ Partidul Democrat din Moldova a avut, are şi va avea mereu grijă de copiii ţării. Şi nu doar pentru faptul că ei sunt viitorul nostru, ci, оntîi de toate, pentru că ei merită o viaţă mai bună, un trai decent, o siguranţă a existenţei pe plaiul natal”, a estimat deputatul

La eveniment au fost prezenţi specialişti de la Direcţia Оnvăţămînt, Tineret şi Sport Drochia, dar şi Anatol Moscalu, director, SRL “Magols”, оntreprindere ce a efectuat lucrările de reparaţie.

Cei mai fericiţi оn acea zi, оnsă, au fost copilaşii, care se bucurau sincer şi neprihănit de frumuseţea “Albinuţei”.

Sursa: www.pdm.md

Activistele OF Centru a PDM, instruite în domeniul comunicării Democraţii au adus omagiu veteranilor celui de-al II-lea Război Mondial