Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi din sectorul Râşcani se mobilizează în perspectiva alegerilor parlamentare

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

Consiliul Organizaţiei “Tineretul Democrat” Râşcani, municipiul Chişinău, s-a reunit în şedinţă. Membrii acestuia au dezbătut raportul de activitate şi au făcut remanieri în organele de conducere.

La solicitarea preşedintelui TD Râşcani, Radu Cherdivară, au fost aleşi încă doi vicepreşedinţi ai organizaţiei de sector. Astfel, tinerii democraţi se mobilizează pentru a obţine un scor bun pe universităţi la alegerile parlamentare din toamnă.

Preşedintele Organizaţiei PDM din sectorul Râşcani, Valentin Guznac, consilier municipal, s-a declarat mulţumit de activitatea structurii de tineret. “Avem multe lucruri de făcut în comun, aspiraţiile noastre pot fi realizate dacă vom da dovadă de entuziasm, dorinţă şi motivaţie”, a declarat Valentin Guznac.

Liderul Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat din municipiul Chişinău, Igor Usturoi, şi-a exprimat convingerea că doar în echipă poate fi asigurat rezultatul ţintit. “Avem permanent o concurenţă serioasă între sectoare, concurenţa naşte calitate, iar calitatea naşte valori. Anul curent şi anul 2015 reprezintă provocări reale pentru noi — acumularea a cel puţin 15 % din voturi în municipiul Chişinău. Ne vom implica cu mult curaj pentru a reuşi”, a spus Igor Usturoi.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei naţionale de Tineret a Partidului Democrat,Victor Zubcu, viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, a subliniat necesitatea responsabilizării fiecărui tânăr în campania electorală. “În alegerile parlamentare din 2010 sectorul Râşcani a demonstrat cel mai bun rezultat în Chişinău. Anul acesta veţi reuşi să depăşiţi cele 15% doar datorită implicării şi convingerii personale. Sunteţi tineri cu atitudine, iar spiritul de echipă trebuie să persiste în munca pe care o veţi depune în mediul studenţesc”, a menţionat Victor Zubcu.

În aceeaşi şedinţă a fost discutată situaţia social-politică din ţară, un subiect aparte fiind semnarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Sursa: www.pdm.md

Lansarea Academiei Tinerelor în zona Sud şi Nord Doamnele democrate din Chişinău au desfăşurat “Târgul Cozonacilor”