Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM Chişinău aduce părinţii şi copiii la o sărbătoare comună

|versiune pentru tipar||
PDM / 30 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

“Fii mai aproape de copilul tău” — acesta este îndemnul democraţilor către părinţi. În ajunul zilei de 1 iunie, Organizaţia de Tineret din Chişinău a Partidului Democrat a lansat o acţiune prin care să le atragă atenţia cât de important este timpul acordat copiilor.

Tineretul democrat a mers vineri, 30 mai, în trei grădiniţe din sectorul Buiucani, Ciocana şi Râşcani, unde a organizat adevărate sărbători pentru cei mici — cu surprize, jocuri şi multă distracţie.

Oaspeţi aşteptaţi la eveniment au fost părinţii. La Grădiniţa nr.62 de la Buiucani, copiii, ajutaţi de tineri democraţi, au desfăşurat un flash mob chiar în curtea instituţiei. Timp de un minut, ei au purtat pancarte cu mesaje adresate maturilor. “Dragă tată, dragă mamă, astăzi ai timp să petreci o oră cu mine?” — este doar una din întrebările cu care au fost întâmpinaţi părinţii.

Mesajele i-au emotionat până la lacrimi pe cei prezenţi. Serbarea a continuat cu un spectacol cu păpuşi vizionat de copii împreună cu părinţii lor.

“Zilnic auzim tot felul de veşti triste, de copii părăsiţi sau neglijaţi, însă, de multe ori, uităm că şi copilul nostru are nevoie de noi. Suntem siguri că împreună putem schimba această situaţie. De aceea, am invitat părinţii să petreacă o oră cu copiii lor”, a menţionat Igor Usturoi, preşedintele Organizaţiei municipale de Tineret a Partidului Democrat.

O acţiune similară a avut loc la o grădiniţă de la Botanica, iar pentru săptămâna viitoare este planificată în sectorul Centru.

Pe 1 iunie, când este marcată Ziua Internaţională a Copilului, PDM Chişinău va organiza ample manifestări în capitală.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi din Moldova şi semenii lor social-democraţi din România s-au reunit pentru schimb de experienţă Declaraţie de aderare la PDM a consilierilor aleşi pe listele PCRM în raionul Cimişlia