Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Declaraţie de aderare la PDM a consilierilor aleşi pe listele PCRM în raionul Cimişlia

|versiune pentru tipar||
PDM / 30 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

Semnatarii acestei declaraţii, Fomin Vladimir, anul naşterii 1951, şi Şevcenco Ivan, anul naşterii 1953, fiind desemnaţi de către cetăţenii din raionul Cimişlia să le reprezentăm interesele în Consiliul raional, anunţăm demisiile noastre din PCRM şi aderarea la Partidul Democrat din Moldova.

Am hotărât să luăm această decizie ca urmare a dezamăgirii noastre faţă de politica PCRM. Constatăm cu regret că PCRM s-a întors cu spatele la oameni.

Vedem, simţim cum PCRM devine tot mai mult un partid împotriva Moldovei şi a cetăţenilor acestei ţări. În partid s-au format tabere care luptă între ele, în loc să lupte pentru interesele oamenilor, a celor care ne-au votat şi care şi-au spus speranţele în noi.

Când am intrat în PCRM, am făcut acest pas cu gândul să facem politică în avantajul oamenilor. Fiecare dintre semnatarii acestei declaraţii am muncit ca problemele cetăţenilor din raionul nostru să capete o rezolvare. Cu regret, constatăm că eforturile noastre nu au fost apreciate la nivelul conducerii partidului.

Am ales să de alăturăm PDM pentru că aici am găsit o echipă de oameni serioşi şi responsabili. Partidul Democrat din Moldova este un partid social-democrat, care îşi propune să apere interesele celor mulţi. Ne regăsim în valorile acestui partid, care sunt aceleaşi cu ale noastre şi ale familiilor noastre.

Aderăm la PDM având convingerea că luăm decizia corectă. Ne-am asumat o responsabilitate în faţa celor care ne-au votat şi care ne-au trimis în structurile locale de putere. Vom respecta voinţa acestor alegători prin toate acţiunile pe care le vom susţine în continuare, în calitate de membri ai PDM!

Cu devotament pentru cei care şi-au pus încrederea în noi,

V.Fomin
I.Şevcenco

Sursa: www.pdm.md

PDM Chişinău aduce părinţii şi copiii la o sărbătoare comună Mesaj de condoleanţe la încetarea din viaţă a lui Eugen Gladun