Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mesaj de condoleanţe la încetarea din viaţă a lui Eugen Gladun

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

În a 78-a sa primăvară a plecat dintre noi un om minunat, un coleg fidel şi devotat, un adevărat democrat: Eugen Gladun.

Această plecare tragică este dureroasă nu numai pentru familia sa, nu numai pentru echipa Partidului Democrat din Moldova, care a pierdut un membru fondator, ci şi pentru întreaga ţară.

Onestitatea, cumsecădenia, munca sa nobilă trezeau respect din partea pacienţilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut pe academicianul Eugen Gladun. Si-a dedicat viata celui mai nobil scop, ocrotirii mamei si copilului, ca Director întemeietor al Institutului de Cercetări Ştiinţifice în domeniul Ocrotirii Sănătăţii Mamei şi Copilului, actualmente instituţie ştiinţifică modernă, apreciată şi recunoscută de prestigioase organizaţii şi instituţii de peste hotare, ca ex-ministru al Sanătăţii, membru-corespondent al Academiei de Stiinţe a Moldovei. A făcut bine în viaţă!

Partidul Democrat din Moldova îşi exprimă profundul regret pentru plecarea în nemurire a distinsului academician şi prieten. Sincere condoleanţe familiei, prietenilor şi tuturor celor care l-au cunoscut pe Eugen Gladun. Cu inimile îndurerate ne rugăm pentru odihna veşnică a celui care a fost om de aleasă omenie.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Sursa: www.pdm.md

Declaraţie de aderare la PDM a consilierilor aleşi pe listele PCRM în raionul Cimişlia Marian Lupu: Semnarea Acordului de Asociere cu UE nu va izola Moldova de partenerii din CSI