Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip îndeamnă tinerii democraţi să se implice plenar în activitatea de partid

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia de Tineret Chişinău a Partidului Democrat a făcut bilanţul ultimului an de activitate. Raportul a fost prezentat de liderul structurii municipale de tineret, Igor Usturoi, în şedinţa Consiliului Organizaţiei care a avut loc joi, 12 iunie.

Potrivit lui Usturoi, tinerii democraţi au participat activ la numeroasele acţiuni organizate de partid, fiind implicaţi în desfăşurarea campaniilor politice, sociale, cultural-sportive. Totodată, Tineretul Democrat a beneficiat de instruiri în cadrul Şcolilor de pregătire politică.

Acum Organizaţia de Tineret se pregăteşte de campania electorală, în care trebuie să intre mai consolidată ca oricând, cu reprezentare în toate campusurile studenţeşti.

“Orice societate modernă pune mari speranţe în generaţia tânără. Viitorul nostru depinde în mod direct de gradul nostru de implicare şi de mobilizare. Iar exerciţiul de astăzi demonstrează încă o dată că tinerii democraţi din municipiul Chişinău sunt pregătiţi să se implice, să se manifeste şi să câştige drepul la un viitor prosper alături de Partidul Democrat din Moldova”, a declarat preşedintele Organizaţiei de Tineret PDM Chişinău, Igor Usturoi.

Victor Zubcu, preşedintele Tineretului Democrat din Moldova, viceministru al Dezvoltării Regionale şi Cosntrucţiilor, şi-a exprimat încrederea în echipa de tineret din municipiul Chişinău. “Anul acesta avem nu doar o simplă campanie, ci o bătălie geopolitică pentru Republica Moldova şi pentru integrarea europeană a ţării noastre. Municipiul Chişinău este centrul universitar numărul 1, aici va fi cel mai greu teren politic, dar eu cred în capacitatea TD Chişinau şi în calitatea liderilor de tineret la nivel municpal.”, a menţionat Victor Zubcu.

Experienţa arată că în alegerile anterioare Partidul Democrat a obţinut cel mai bun scor în capitală anume acolo unde au votat tinerii. Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, susţine că şi la parlamentarele din toamnă tineretul reprezintă o miză importantă.

“Organizaţia de Tineret trebuie să se implice cât mai mult în activitatea de partid. Tinerii care vor persevera, vor fi încrezători în forţele proprii şi vor avea o viziune în care vor crede şi alţii. Organizaţia muncipală PDM Chişinău a devenit un nucleu dur, datorită comunicării pe interior şi pe exterior. Doar alături de tineri vom reuşi un rezultat bun în capitală”, a spus Pavel Filip.

În scopul consolidării echipei, Consiliul Organizaţiei de Tineret din Chişinău a fost extins până la 56 de membri, iar în Biroul Executiv au fost realeşi 15 tineri democraţi.

Sursa: www.pdm.md

Sărbătoare memorabilă la Ciadîr-Lunga Doamnele democrate din Chişinău, la a doua şedinţă a clubului “Una dintre noi”