Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Doamnele democrate din Chişinău, la a doua şedinţă a clubului “Una dintre noi”

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia municipală de Femei PDM Chişinău a desfăşurat vineri, 13 iunie, o nouă şedinţă a clubului “Una dintre noi”. Gazda evenimentului a fost Natalia Sănduţă, directoarea Centrului comercial “Unic”.

Natalia Sănduţă le-a povestit colegelor sale despre istoria creării Magazinului Central Universal, precum şi despre munca enormă de modernizare a acestuia din ultimii ani. Potrivit directoarei, nu a fost deloc uşor să adaptezi activitatea întreprinderii la cerinţele timpului, astfel încât să facă faţă concurenţei tot mai acerbe în domeniu. Natalia Sănduţă a împărtăşit şi din planurile ambiţioase de dezvoltare a Complexului comercial.

Preşedinta Organizaţiei de Femei PDM Chişinău, Monica Babuc, ministru al Culturii, a vorbit despre importanţa unor asemenea întâlniri.

“Astăzi am aflat multe lucruri noi atât despre activitatea Centrului comercial «Unic», cât şi despre personalitatea directoarei Natalia Sănduţă. Am descoperit-o pe colega noastră la locul de muncă şi ne putem da seama că este o profesionistă şi un lider înnăscut. Este o mândrie pentru Organizaţia municipală de Femei să aibă în rândurile sale colege asemeni Nataliei Sănduţă”, a menţionat Monica Babuc.

“Partidul Democrat din Moldova a pledat întotdeauna pentru promovarea femeilor în posturi de conducere. Aceste întâlniri ne conving că doamnele din echipa noastră nu sunt doar femei frumoase, mame şi soţii bune, ci mai sunt inteligente şi talentate. Noi vom promova în funcţii de conducere femeile care şi-au demonstrat profesionalismul şi onestitatea”, a mai declarat Monica Babuc.

Preşedinta Organizaţiei de Femei din sectorul Centru, Ruxanda Glavan, viceminstru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, a felicitat-o pe Natalia Sănduţă pentru succesele obţinute, menţionând că este mândră să lucreze, mai bine de patru ani, în aceeaşi echipă.

Natalia Sănduţă s-a straduit să creeze o atmosferă destinsă şi a pregătit o defilare de modă, cu prezentarea celor mai elegante piese vestimentare aflate în vânzare în Centrul comercial. La eveniment au participat peste o sută de doamne democrate.

Prima şedinţa a clubului “Una dintre noi” a avut loc la liceul “Mihai Viteazul” din capitală, cu directoarea instituţiei, Nelly Berezovshci, în calitate de protagonistă.

Sursa: www.pdm.md

Pavel Filip îndeamnă tinerii democraţi să se implice plenar în activitatea de partid Conferinţa Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat din Criuleni