Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Campania de caritate la Ştefan Vodă continuă

|versiune pentru tipar||
PDM / 19 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Campania de caritate “Ţie mîna îţi întind” desfăşurată de către organizaţia teritorială Ştefan Vodă apropie tot mai mulţi oameni aflaţi în situaţii dificile.

Bîrcă Mariana, invalid de grad sever (este ţintuită la pat, fiind îngrijită de către mamă), locuitoare a s.Popeasca recent şi-a sărbătorit ziua de naştere. Cu acest prilej, membrii organizaţiei teritoriale Ştefan Vodă al PDM, au venit să o felicite, oferindu-i cadoul mult dorit — telefon mobil. Pentru a se putea deplasa, Marianei i-a fost adus un cărucior şi, cunoscând că dumneaei are un hoby — confecţionează lucrări din biser, i s-au oferit ustensile pentru a putea face lucruri frumoase şi bucura oamenii.

Aducîndu-ne aminte de arhicunoscuta frază precum că frumuseţea salvează lumea, am zice: “Mărinimia mişcă lumea”. Doar prin înţelegerea durerii aproapelui, reacţionării şi susţinerii oamenilor asflaţi în stare dificilă, ne putem apropia, putem educa o societate moral sănătoasă şi evoluţiona această lume.

Faptele măreţe se realizează din lucruri mici. Urmând cuvântul Celui de sus: Ajută-ţi aproapele, susţinund pe cei mai trişti ca noi, ne putem considera cu adevărat creştini, căci inima în care este loc pentru compasiune, nu poate genera ură.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia PDM Băcioi are un nou lider PDM a comemorat eroii satului Varniţa, căzuţi în conflictul armat de pe Nistru