Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

700 de locuitori din raionul Basarabeasca şi-au primit carnetul şi un loc în Partidul Democrat

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Membri şi simpatizanţi ai Partidului Democrat din raionul Basarabeasca au participat, astăzi, la forumul organizaţiei raionale a formaţiunii. Cu această ocazie, peste 700 de oameni au primit carnete de partid, care au fost înmânate de preşedintele formaţiunii, Marian Lupu.

Noii membri spun că au decis să adere la Partidul Democrat pentru că, în opinia lor, această formaţiune poate schimba situaţia din ţară.

“Este un partid de centru, un partid ferm pe poziţii. Sunt în totalitate de acord cu programul formaţiunii”.

“Este un partid puternic cu oameni deştepţi şi muncitori şi pentru că duc o politică foarte corectă”.

Conducera partidului a precizat că prioritatea democraţilor este menţinerea stabilităţii în ţara, iar organizarea acestor forumuri duce la consolidarea echipei.

“Scopul nostru este de a dialoga cu oamenii, de a le aduce la cunoştinţă planurile Partidului Democrat pe viitor, viziunile noastre din ţară şi de a acumula informaţii la cei din teritoriu”, a declarat preşedintele de onoare PD, Dumitri Diacov.

“Este un prilej foarte bun să ne adunăm în cadrul echipei Partidului Democrat, nu doar în componenţa biroului sau consiliului, dar să venim într-un format mult mai extins, în modul acesta oamenii se cunosc mai bine, avem şansa să stabilim nişte sarcini, să discutăm mai multe bilanţuri”, este de părere preşedintele PD, Marian Lupu.

La final, cei prezenţi au avut parte şi de un concert. Partidul Democrat din Moldova are peste 50 000 de membri.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi din Chişinău şi raionul Anenii-Noi au participat la o acţiune de binefacere Activişti din Partidul Democrat au comemorat victimele din ultimul Război Mondial