Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi din Chişinău şi raionul Anenii-Noi au participat la o acţiune de binefacere

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Tinerii democrati din Chisinau si raionul Anenii-Noi au participat la o actiune de binefacere, in cadrul careia au vizitat familii cu multi copii din satul Cobusca, raionul Anenii-Noi, oferindu-le produse alimentare, haine pentru copii si dulciuri, adunate din donatiile membrilor PDM.

Vicepreşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret a Partidului Democrat din R.Moldova, Batereanu Andrei, a mentionat ca, in cadrul actiunii, s-a reusit ajutarea a 4 familii social-vulnerabile.

Împreunã cu preşedintele organizaţiei de tineret Anenii Noi, Mihai Sava însoţiţi de un grup de tineri din municipiul Chişinãu au vizitat familii cu mulţi copii din satul Cobusca Nouã r-ul Anenii Noi. Donînd produse alimentare şi de primã necesitate, jucãrii hãinuţe şi dulciuri pentru micuţii din familii socialmente vulnerabile.

“Am soluţionat o problema a familiei Raelean, conectînd micuţa lor casa la energie electricã. Am vãzut zîmbete sincere pe feţele copiilor pe care i-am vizitat, iar asta ne motiveazã sã continuam actiunile planificate”, a anunţat pe o reţea de socializare Batereanu Andrei.

Sursa: www.pdm.md

PDM a comemorat eroii satului Varniţa, căzuţi în conflictul armat de pe Nistru 700 de locuitori din raionul Basarabeasca şi-au primit carnetul şi un loc în Partidul Democrat