Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

A fost dat start Trofeului Democraţiei în ţară

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Circa 300 de tineri democraţi din Căuşeni au participat la cel mai aşteptat festival politic din ţară: “Trofeul Democraţiei”, eveniment care întruneşte într-un cadru informal, tineri cu interese comune, pasionaţi de politică şi sport.

Timp de trei zile în tabara de odihnă din s. Cîrnăţeni, democraţii din 25 de localităţi au demonstrat sprit de echipă, îndemînarea şi perseverenţă în cadrul competiţilor sportive de echipe şi individual. Echipa de fotbal din oraşul Căuşeni a obţinut o victorie frumoasă în finală cu echipa din s. Fîrlădeni. Aripei tinere din s. Taraclia le-a revenit cupa la volei, iar Andrei Gogu a fost premiat la concursul de şah.

Organizaţia de tineret a fost susţinută de preşedintele organizaţiei teritoriale, PDM Căuşeni, Sergiu EREMEI şi de reprezentanţii bordului naţional: Constantin BOTNARI, secretarul general al Partidului Democrat din Modlova, vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Oleg ŢULEA, Sergiu SÎRBU, deputat în Parlamentului Republicii Moldova şi Victor ZUBCU, Preşedintele organizaţiei de tineret a PDM. Aceştia din urmă au încurajat implicarea la maxim în activitatea de partid şi au oferit răspunsuri tinerilor în discuţia lansată la sfrîrşitul zilei.

“Astăzi, Tineretul Democrat este ce mai puternică organizaţie politică, iar cine nu crede să vină în raioanele ţării să vadă şi să compare calitatea şi cantitatea tinerilor. TD Căuşeni în frunte cu Mihai MORARU este un exemplu în acest sens.

Anul acesta «Trofeul Democraţiei» va reuni peste 2000 de tineri, o adevărată forţă care va demonstra rezultat în campania electorală”, a declarat Victor ZUBCU, viceministrul Dezvoltării Regionale şi Cosntrucţiilor.

Pentru vara şi toamna anului curent sunt preconizate desfăşurarea acestui eveniment în toate organizaţiile teritoriale de tineret a PDM.

Sursa: www.pdm.md

Democraţii îşi întăresc forţele la Leova! Peste 500 de persoane au primit carnetele de partid Martin Schulz — un prieten al Republicii Moldova, reales preşedinte al Parlamentului European