Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM îl felicită pe Andrian Candu pentru numirea în funcţia de ministru al Economiei şi îi mulţumeşte lui Valeriu Lazăr pentru activitatea ministerială

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova îl felicită pe Andrian Candu cu ocazia învestirii în funcţia de ministru al Economiei, viceprim-ministru al Republicii Moldova, şi îi urează succes în acest nou mandat. Prin această desemnare PDM confirmă încă o dată nivelul înalt de pregătire şi competenţă al miniştrilor săi din Guvern şi aduce plusvaloare puterii executive.

Totodată, promovând pe unul dintre cei mai buni reprezentanţi ai săi în funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Economiei, Partidul Democrat îşi asumă în reafirmă angajamentul politicpentru domeniul economic, care este cel mai important în actul de guvernare şi necesită abordări curajoase pentru a spori nivelul de viaţă al cetăţenilor Moldovei şi securitatea economică a ţării. PDM a transmis noului ministru mandatul de a de a continua politicile de succes ale ex-ministrului Valeriu Lazăr şi de a iniţia măsurile care se impun în continuare pentru îmbunătăţirea mediului de afaceri şi creşterea atractivităţii investiţionale în Republica Moldova.

Exprimăm încrederea fermă că Andrian Candu are toate capacităţile pentru a realiza acest mandat al partidului şi obiectivele în domeniu ale Programului de guvernare al Coaliţiei Pro-Europene. Îi dorim mult succes în această misiune deloc uşoară!

Totodată, PDM îi mulţumeşte lui Valeriu Lazăr pentru realizările domniei sale în fruntea ministerului Economiei. Rezultatele lui au contribuit la atingerea unei creşteri economice cumulate de circa 24 de procente în ultimii patru ani, ceea ce reprezintă cel mai mare succes în regiune, mai ales având în vedere dezastrul economic moştenit în 2009, după guvernarea PCRM. Apreciem înalt disponibilitatea anunţată de colegul nostru de a sprijini noua conducere democrată a ministerului Economiei şi de a rămâne activ implicat în viaţa publică din Republica Moldova.

Biroul de Presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Partidul Democrat a început pregătirile pentru campania electorală Organizaţia Municipală PDM Bălţi a făcut primele rezultate vizând activitatea în semestru I anului curent