Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Un nou preşedinte la Organizaţia persoanelor în etate din Chişinău a PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii” din municipiul Chişinău şi-a ales un nou preşedinte. Membrii Consiliului OPE, reuniţi în şedinţă lărgită marţi, 15 iulie, au votat-o în această funcţie pe Maria Dodonov, membru al Partidului Democrat şi ex-funcţionar public.

Postul a devenit vacant după ce, în aceeaşi şedinţă, fosta preşedintă, Ludmila Rotăraş, şi-a anunţat demisia din motive de sănătate. Rotăraş i-a dorit succesoarei sale putere de muncă, întrucât persoanele în etate constituie o categorie specială, care se confruntă cu multe probleme.

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a apreciat munca depusă de Ludmila Rotăraş în cei trei ani cât s-a aflat în funcţie şi i-a dorit multă sănătate. Totodată, Pavel Filip a menţionat că Organizaţia Persoanelor în etate, alături de celelalte structuri interne de partid, are un rol important în reuşita întregii echipe.

“Prin susţinerea vârstnicilor noi nu subînţelegem acţiuni de caritate, ci politici care să ne permită să ajungem la situaţia când oamenii vor fi satisfăcuţi de viaţă. Noi, Partidul Democrat, ştim cum se face asta, dar avem nevoie de pârghii administrative, adică de mai mulţi reprezentanţi în Parlament şi Guvern. Pentru a obţine un rezultat bun la alegeri, vă îndemn să ne mobilizăm şi să lucrăm eficient în campania electorală”, a declarat Pavel Filip.

Potrivit preşedintei Organizaţiei naţionale PDM a Persoanelor în Etate, Nina Ţurcan, în perioada ce urmează vor avea loc mai multe acţiuni cu implicarea vârstnicilor.

“Planificăm să creăm echipe electorale din rândul oamenilor în etate care vor lucra nemijlocit cu alegătorii. În luna octombrie vom organiza şi un for al acestor echipe. Este momentul să demonstrăm solidaritate şi ataşament faţă de Partidul Democrat din care facem parte”, a menţionat Nina Ţurcan.

Organizaţia municipală Chişinău a Persoanelor în Etate numără peste o mie de membri.

Sursa: www.pdm.md

Hram de zile mari, organizat de echipa PDM din Căuşeni Tinerii democraţi aduc fairplay-ul în politică