Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi aduc fairplay-ul în politică

|versiune pentru tipar||
PDM / 17 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Peste 600 de tineri, membri ai Partidului Democrat din Moldova, au avut ocazia de a petrece alături de campionul mondial la K1 Constantin Ţuţu şi fostul campion european la Taekwon-do Andrei Batereanu, în cadrul unui eveniment de vară al Organizaţiei de tineret a PDM.

Gazda a fost Andrei Betereanu, vicepreşedintele organizaţiei municipale de tineret a PDM, Chisinau. Alături de prietenul său, Constantin Ţuţu, Betereanu le-a povestit tinerilor despre cât de important este fairplay-ul în sport, dar mai ales — în politica moldovenească. “Noi suntem cei care promovăm fairplay-ul în politică, de aceea Partidul Democrat este cu adevărat partidul campionilor!”, a spus vicepreşedintele tinerilor din Anenii Noi.

Organizaţia de Tineret a PDM are planificate pentru această vară mai multe evenimente similare, cu participarea personalităţilor din sport, muzică, teatru şi film.

Sursa: www.pdm.md

Un nou preşedinte la Organizaţia persoanelor în etate din Chişinău a PDM Cupa Democraţiei la Minifotbal a reunit fanii fotbalului din Cantemir