Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Cupa Democraţiei la Minifotbal a reunit fanii fotbalului din Cantemir

|versiune pentru tipar||
PDM / 17 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

“Daca acest secol poate fi numit secolul omului obisnuit, atunci fotbalul, din toate sporturile este în mod sigur jocul acestui secol. Intr-o lume bîntuita de bombele cu hidrogen si napalm, Terenul de fotbal este un loc în care sănătatea şi speranţa se întregesc”. Urmând acest slogan, tinerii din raionul Cantemir au desfăşurat, în perioada când întreaga lume urmărea evoluţiile de pe terenurile de fotbal din Brazilia, Cupa Democraţiei la Minifotbal.

Echipele au dat dovadă de â iniţiative, curaj şi perseverenţă, au demonstrat ca fotbalul nu se reduce numai la spaţiul de joc ci şi la cel din afara lui. La Campionatul de minifotbal din Cantemir au participat şase echipe din comunele Pleşeni, Cîrpeşti, Toceni, Baimaclia, FC Prut (Cantemir), or. Cantemir.

Toate meciurile desfăşurate în aceasta zi au fost o demonstraţie a calităţilor fotbalistice deosebite ale tinerilor raionului Cantemir, în timpul jocului persistând dorinţa de câştig, relevată prin goluri victorioase, pase de profesioniştişi desigur victorii.

Au dat dovadă de mai multa pregătire fizică şi poate mai mult noroc finaliştii de la FC Prut (Cantemir) şi cei de la Toceni, ultimul meci fiind disputat între ei, iar echipa de la Cantemir s-a bucurat de succesul victoriei şi de simbolica Cupă a Democraţiei. Pe lângă medaliile şi cupa meritată, au fost răsplătiţi cu diplome de participare toate echipele.

Seara a continuat pe stadion în faţa unui ecran mare cu proiector, care a fost amenajat de către echipa Tineretul Democrat din Raionul Cantemir cu ochii bine aţintiţi la finala Campionatului Mondial de Fotbal.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi aduc fairplay-ul în politică Organizaţiile de femei din două sectoare ale capitalei şi-au schimbat conducerea