Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Persoanele în etate vor avea sprijinul deplin din partea conducerii PDM în promovarea politicilor sociale de protecţie şi ameliorare a condiţiilor de viaţă

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Persoanele în etate vor avea sprijinul deplin din partea conducerii Partidului Democrat din Moldova în promovarea politicilor sociale de protecţie şi ameliorare a condiţiilor de viaţă.

Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, vicepreşedinte al PDM, le-a transmis membrilor Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”, mesajul cu îndemnul de a fi activi în prezentarea iniţiativelor care au ca scop îmbunătaţirea calităţii vieţii oamenilor vârstnici.

Modalităţile în care vârstnicii pot contribui la elaborarea politicilor şi iniţiativelor promovate la nivel de Guvern şi Parlament de către PDM au fost discutate în cadrul sedinţei Consiliului Coordonator Naţional al ONPE “Tezaurul Naţiunii”, care a avut loc astăzi, 27 iulie a.c.

Igor Corman a menţionat că Organizaţia Persoanelor în Etate, alături de celelalte structuri interne de partid, are un rol important în reuşita întregii echipe. “Prin susţinerea vârstnicilor noi subînţelegem elaborarea şi implementarea de politici care să ne permită să ajungem la situaţia când oamenii vor fi satisfăcuţi de viaţă. Vreau să vă asigur că am susţinut şi voi susţine în continuare iniţiativele care vin din ONPE în promovarea soluţiilor eficiente pentru problemele abordate şi vă îndemn să transmiteţi propuneri în aceat sens în Departamentelele de specialitate ale PDM, create tocmai cu acest scop au fost create”, a spus Igor Corman.

Potrivit preşedintei Organizaţiei naţionale PDM a Persoanelor în Etate, Nina Ţurcan, în cei trei ani de existenţă au fost organizate multiple evenimente cu implicarea vârstnicilor. “Vrem să ne facem auziţi. Noi, vârstnicii, avem un potenţial şi experienţă boagată, care trebuie puse în valoare. În perioada ce urmează vor avea loc mai multe acţiuni cu implicarea vârstnicilor. Planificăm să creăm echipe electorale din rândul oamenilor în etate care vor lucra nemijlocit cu alegătorii. În luna noiembrie vom organiza şi un for al acestor echipe. Este momentul să demonstrăm solidaritate şi ataşament faţă de Partidul Democrat din care facem parte”, a menţionat Nina Ţurcan.

Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate a PDM a fost constituită în anul 2011. La ziua de azi, organizaţia întruneşte cca 18 mii de membri.

Sursa: www.pdm.md

Pavel Filip: Tot mai multă lume aderă la PDM, oamenii vin spre un partid puternic Trofeul Democraţiei continuă: tabăra de vară a tinerilor PDM a ajuns la Anenii Noi