Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip: Tot mai multă lume aderă la PDM, oamenii vin spre un partid puternic

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, susţine că Partidul Democrat este altul decât acum 4 ani, când a intrat la guvernare. Liderul Organizaţiei municipale a făcut declaraţii în acest sens în şedinţa cu preşedinţii organizaţiilor primare din sectorul Botanica.

“În cei patru ani cât am participat la guvernare, ne-am consolidat poziţiile şi, în pofida dificultatilor cu care ne-am confruntat, am demonstrat că suntem o echipă puternică şi putem oferi soluţii pentru ca viaţa moldovenilor să se schimbe. Faptul că tot mai mulţi oameni aderă la Partidul Democrat confirmă acest lucru. Sunt sigur că, într-un mandat de guvernare, putem face Moldova de nerecunoscut”, a declarat Pavel Filip.

Preşedinta Organizaţiei PDM Botanica, Valentina Rotaru, spune că tendinţa de creştere se resimte şi în sector.

“Doar în ultima perioada, câteva sute de locuitori din sectorul Botanica au depus cerere de intrare în partid”, a precizat Rotaru.

PDM Botanica este cea mai numeroasă organizaţie de sector din municipiu.

Sursa: www.pdm.md

Peste 2000 de tineri sunt aşteptaţi, în următoarele zile, la taberele de vară ale PDM Persoanele în etate vor avea sprijinul deplin din partea conducerii PDM în promovarea politicilor sociale de protecţie şi ameliorare a condiţiilor de viaţă