Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Peste 2000 de tineri sunt aşteptaţi, în următoarele zile, la taberele de vară ale PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Mii de tineri — membri, prieteni şi simpatizanţi ai Partidului Democrat din Moldova, se reunesc în această vară în cadrul unor evenimente tematice, programate să se petreacă în toate raioanele ţării. Invitaţi speciali ai tinerilor democraţi sunt sportivi de performanţă, artişti cunoscuţi în ţară şi în străinătate, lideri politici.

Pe parcursul lunilor iulie şi august, mii de tineri s-au înscris să participe la reuniunile regionale ale Taberei de vară “Trofelul Democraţiei”, găzduită de Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din Moldova. Doar în cele câteva zile rămase din luna iulie, sunt planificate patru astfel de tabere de vară, la care sunt aşteptaţi să participe peste 2000 de tineri, în Soroca, Ialoveni, Criuleni şi Drochia.

Astfel, pe 25–26 iulie, în s. Cărbuna din rn. Ialoveni, la Forest Club are loc Forumul Trofeul Democraţiei Anenii Noi; pe 26–27 iulie, în s. Slobozia Duşca, la Tabăra de odihnă Cristiano, are loc Forumul Trofeul Democraţiei Criuleni; pe 25–27 iulie, la Drochia, la Tabăra Poieniţa însorită, are loc Forumul Trofeul Democraţiei Drochia; pe 25–27 iulie, la Soroca, la Tabăra S.A. Hidro Imex, are loc Forumul Trofeul Democraţiei Soroca.

“Aceste reuniuni adună tineri din toată ţara într-un proiect turistic, sportiv şi de agrement. Evenimentul oferă posibilitatea ca membri din toate raioanele ţării să petreacă câteva zile într-un cadru informal, participând la discuţii cu lideri politici din PDM. Avem ce învăţa de la membrii cu experienţă în politică, dar şi dânşii spun că au mereu câte ceva de aflat de la tineri”, a spus preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDM, Victor Zubcu.

Asemenea reuniuni, la care tinerii au posibilitatea să intre în dialog direct cu liderii politici, au devenit o tradiţie în PDM.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii din PDM îş vor consolida cunoştinţele despre UE în cadrul unui turneu european Pavel Filip: Tot mai multă lume aderă la PDM, oamenii vin spre un partid puternic