Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Victor Zubcu: Tinerii Democraţi pregătiţi de alegerile parlamentare

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 august 2014
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat din Moldova, Victor Zubcu, viceministrul Dezvoltării Regionale se declară mulţumit de pregătirea tinerilor democraţi pentru exerciţiul electoral.

Anunţul a fost făcut la ediţia a VIII-a a Şcolii de Pregătire Politică, proiect ce urmăreşte instruirea tinerilor privind campania electorală.

“Şcoala de pregătitre politică este o platformă de formare a unei generaţii de lideri, crescuţi în spiritul democraţiei şi a valorilor social-democrate europene. Pregătirea politică este o componentă fundamentală pentru formarea liderilor care îşi vor asuma responsabilitatea de partid şi cea publică.”, a menţionat Victor ZUBCU.

Participanţii au fost antrenaţi în diferite activităţi interactive de campanie şi comunicare politică, teorie şi ateliere de lucru. De asemenea, aceştia au simulat o dezbatere, excelînd la capitolul oratorie şi abilităţi de convingere.

Din 2007 pînă 2014 au fost şcolarizati peste 600 de tineri cu suportul Fundaţiei Alferd Mozer, Fundaţiei Friedrich Ebert, Fundaţiei Jean Jaures, Centrulul Olof Palme şi Institului Naţional Democratic.

Sursa: www.pdm.md

Democraţii din suburbii salută alegerea candidaţilor PDM în Parlament prin vot direct Trofeeul Democraţiei a ajuns la Rîşcani