Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Trofeul democraţiei a ajuns la Dubăsari

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 august 2014
Partidul Democrat din Moldova

În data de 9–10 august, 150 de tineri din toate localităţile raionului Dubăsari, s-au întrunit în cadrul evenimentului organizat de Partidul Democrat din Moldova pentru al doilea an consecutiv. Competiţiile au avut loc la o tabără de odihnă din satul Molovata Nouă. Participanţii şi-au măsurat puterile la fotbal, volei, estafetă, tenis de masă, dame, tragerea otgonului şi şah.

Asemenea evenimente ajută să dezvolte spiritul de echipă şi să se cunoască mai bine. consolidează echipa lut, unde aproape 150 de participanţi s-au întrecut, pe malul Nistrului, la diferite competiţii sportive. În calitate de oaspeţi la eveniment u fost invitaţi dl Victor Zubcu, Preşedintele organizaţiei tineret PDM şi vice-ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, dl Anatolie Zolotcov. Dl Zubco a ţinut să menţioneze că Trofeul Democraţiei, este un proiect în care vorbim despre socializare sportivă, vorbim foarte mult despre comunicare şi desigur este o platformă de dicscuţii pe politici de tineret. Anume aici spiritul de echipă este la el acasă. Dl Zolotcov în mesajul său de salut, a subliniat că implicarea şi prezenţa tinerilor la asemenea eveniment dă dovadă că, ţara are viitor, deoarece tineretul nu este indiferent faţă de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Spiritele în timpul competiţiilor au fost încinse. Fiecare echipă şi-a dorit să devină deţinătoarea trofeului. Până în ultimul moment, la ultima probă nu se cunoştea cine va deveni deţinătoare a Trofeului Democraţiei 2014. Fiecare echipă, din cele prezente la eveniment au meritat să se urce pe podiu, dar până la urmă au fost doar 3 echipe care au dus cupele acasă. Organizaţia primară de tineret a Partidului Democrat din Moldova au devenit deţinătorii locului III, tinerii din satul Oxentea s-au plasat pe locul II, iar echipa din satul Molovata Nouăîn acest an sunt deţinătorii Trofeului Democraţiei 2014.

Sursa: www.pdm.md

Trofeeul Democraţiei a ajuns la Rîşcani PDM promovează tradiţiile ţării: Sufletul meu e Moldova, cel mai nou concurs online de fotografii