Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM promovează tradiţiile ţării: Sufletul meu e Moldova, cel mai nou concurs online de fotografii

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 august 2014
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova a lansat astăzi un concurs online de fotografii dedicat Zilei Naţionale, intitulat sugestiv “Sufletul meu e Moldova”. Începând de astăzi şi până în ajunul zilei de 27 august, toţi cei care doresc să participe la concurs pot transmite o fotografie despre Moldova şi tradiţiile sale, accesând aplicaţia “Sufletul meu e Moldova”, de pe pagina de Facebook a PDM.

“Luna aceasta fotografiem Moldova! Trimite-ne o fotografie din suflet, în care ai surprins frumuseţea şi tradiţiile Moldovei. Sau pur şi simplu, arată-ne într-o poză locul care te face să te simţi mândru că eşti moldovean. Trimite fotografia ta şi poţi câştiga, pe 27 august, un aparat foto profesional!” — astfel sună îndemnul organizatorilor democraţi pentru toţi cei care doresc să se înscrie în concurs şi să promoveze imaginea care cred ei că descrie cel mai bine Republica Moldova.

“Concurenţii pot transmite fotografii cu buneii, cu casa părintească sau de la un festival de tineret. Pot poza statuia lui Ştefan cel Mare, un peisaj de la Orheiul Vechi sau podgoriile de la Mileştii Mici. Ne dorim ca toţi cei care se simt mândri că sunt moldoveni să se înscrie în acest concurs şi astfel le să aratăm tuturor că avem toate motivele să ne mândrim că suntem moldoveni!”, a explicat Eugen Gîrlea, tânărul membru al PDM care a venit cu ideea concursului.

Potrivit regulamentului, fiecare concurent poate înscrie o singură fotografie, care va putea fi votată online. Imaginea cea mai apreciată, care întruneşte cele mai multe voturi până în ajunul zilei de 27 august, îi va aduce autorului un aparat foto profesional NIKON D 7000. Premiul va fi înmânat de Ziua Naţională, la oficiul PDM din Chişinău.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Trofeul democraţiei a ajuns la Dubăsari Trofeul Democraţiei a ajuns în Găgăuzia