Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Noul WWW.PDM.MD — cel mai puternic site de partid din Moldova!

|versiune pentru tipar||
PDM / 20 august 2014
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova are, începând de astăzi, un nou site unde prietenii şi simpatizanţii formaţiunii se pot conecta la viaţa partidului. Platforma www.pdm.md este disponibilă în trei limbi, permite dialogul online cu specialiştii partidului, precum şi transmisii live de la acţiunile formaţiunii.

De asemenea, PDM publică pe site-ul său oficial nu doar lista membrilor din conducere, dar şi lista aleşilor locali democraţi din toate raioanele ţării. Astfel, PDM este la moment singurul partid care pune la dispoziţia publicului informaţii online complete despre echipa sa.

Potrivit specialiştilor IT care au fost consultaţi de partid pentru realizarea acestui site, PDM devine în acest moment formaţiunea politică care oferă cele mai multe informaţii online despre activitatea sa. Acest lucru, spun experţii, îi va determina pe oameni să aibă aşteptări mai ridicate faţă de toate partidele din ţară, de la care vor dori să primească informaţii mai calitative şi mai mare transparenţă în comunicarea online.

Reamintim ca activismul Partidului Democrat in mediul on-line a crescut semnificativ, iar in aceste zile se deruleaza un proiect special dedicat apropiatei Zile a Independenţei Republicii Moldova, aplicaţia Facebook “Sufletul meu e Moldova”. Doritorii de a afla mai multe detalii si de a participa in acest concurs îl pot accesa la link-uri dedicate tuturor dispozitivelor de acces la NET.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Peste 100 de femei democrate s-au adunat la Forumul raional din Căuşeni Circa 300 de tineri din raionul Nisporeni au participat la Trofeul Democraţiei