Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 august 2014
Partidul Democrat din Moldova

În timpul evenimentul national “Trofeul Democratiei” desfăşurat de către organizaţia de tineret a PDM a apărut o situaţie regretabilă. O parte dintre tinerii participanţi au acuzat stari de discomfort şi au avut nevoie de ingrijiri medicale. Organizatorii taberei presupun că sursa acestor probleme sunt alimentele furnizate de o firma de catering. Au fost demarate imediat măsurile necesare pentru anchetarea situaţiei, acordarea ajutorului medical şi excluderea riscurilor de repetare a unor asemenea situaţii.

Firma contractata pentru furnizarea alimentelor este o companie de caterig autorizată din Chisinau, ale cărei certificate şi experienţă de deservire a unor asemenea evenimente au fost verificate, dar PDM cere autorităţilor să ancheteze serios cazul şi să tragă la răspundere pe cei, care se vor dovedi că poartă vreo vină.

Este un incident absolut nefericit, care sperăm să fie depăşit cu bine, cu atât mai mult cu cât finala “Trofeului Democraţiei” încheie o serie întreagă de evenimente similare organizate de PDM la nivelul raioanelor din ţară, unde el s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii.

Organizatorii vor acorda in continuare tot suportul necesar tinerilor afectati, dar si autoritatilor competente ale statului, pentru a clarifica aceasta situatie regretabilă.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

START unei noi ediţii a competiţiei “Trofeul Democraţiei”! Tinerii participă la probe sportive şi dezbateri pe teme politice Acţiuni dedicate aniversării a 70 de ani de la încheierea Operaţiunii Iaşi-Chişinău