Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

A fost fondată Organizaţia de Femei PDM Vulcăneşti

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 august 2014
Partidul Democrat din Moldova

La data de 23 August, a avut loc adunarea de constituire a Organizaţiei de Femei PDM a raionului Vulcăneşti.

Circa 35 de femei au participat la Adunarea de constituire a organizaţiei, menţionînd importanţa consolidării forţelor femeilor democrate din Vulcăneşti în ajunul perioadei electorale. Prezentă al eveniment, Preşedinta Organizaţiei de Femei PDM, Valentina Buliga a menţionat: “Organizaţia de Femei pledează pentru ca moldovencele să se bucure de protecţie, de drepturi egale cu ale bărbaţilor şi de sprijin real. În fiecare acţiune de succes a PDM, în fiecare pas în evoluţia partidului, este şi meritul femeilor. Vom pune şi în continuare toată energia şi voinţa în lupta pentru o condiţie mai bună a femeii pe piaţa muncii şi în societate. Ne bucură foarte mult activismul şi dedicaţie femeilor de UTA Găgăuzia. Acest eveniment este continuarea angajamentului asumat de femeile democrate din regiune în cadrul Forumului Zonal din data de 1 Mai, care a avut loc la Comrat”.

În urma discuţiilor, pentru funcţia de preşedintă a Organizaţiei de Femei Vulcăneşti a fost propusă doamna Valentina Trofimova, care a subliniat necesitatea implicării femeilor în promovarea viziunii sociale a Partidului Democrat şi promovarea succeselor acumulare de PDM. Este necesar să ne consolidăm reţeaua de comunicare pentru a avea mai multe rezultate. Candidatura propusă a fost acceptată unanim.

De asemenea, în cadrul discuţiilor Preşedinta OF PDM, Valentina Buliga a prezentat principalele succese al PDM în domeniul social.

Precizăm, Organizaţia de Femei PDM la moment numără 27569 membre şi în iunie 2014 a celebrat 10 ani de activitate.

Sursa: www.pdm.md

Acţiuni dedicate aniversării a 70 de ani de la încheierea Operaţiunii Iaşi-Chişinău PDM a sărbătorit Ziua Independenţei cu cetăţenii, într-un eveniment la sediul partidului