Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM Chişinău a desfăşurat “Trofeul Democraţiei”

|versiune pentru tipar||
PDM / 15 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Peste 500 de tineri din capitală, membri şi simpatizanţi ai Partidului Democrat, s-au reunit, în acest weekend, la tabăra “Trofeul Democraţiei”. Participanţilor li s-au alăturat liderii Organizaţiei municipale, precum şi miniştri şi deputaţi PDM.

Preşedintele PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, i-a îndemnat pe cei prezenţi să se implice activ în alegerile deschise din partid şi în campania electorală pentru parlamentare.

“Intrăm în alegeri cu o echipă consolidată, iar aripa de tineret este o componentă importantă a Organizaţiei municipale. Am toată încrederea că Partidul Democrat va obţine un rezultat bun pe 30 noiembrie, dar este foarte important în ce număr vom fi reprezentaţi în Parlament şi Guvern pentru a putea promova politicile PDM. Noi ştim ce şi cum trebuie să facem ca să trăim mai bine şi să demonstrăm că PDM este un partid al oamenilor”, a declarat Pavel Filip.

Ministrul Culturii, Monica Babuc, a menţionat că tinerii democraţi s-au remarcat, în repetate rânduri, în acţiunile organizate de PDM.

“Suntem parte a celei mai importante familii politice, sub aspect de moralitate şi voinţă de a duce această ţară în familia Uniunii Europene. Trebuie să ne mobilizăm şi să arătăm cât de mare poate fi forţa Partidului Democrat şi cât de mare poate fi forţa tinerilor în Partidul Democrat”, a spus Monica Babuc.

În cadrul sesiunii de întrebări şi răspunsuri, participanţii au vrut să afle ce planifică PDM pentru a ţine tinerii acasă.

“N-o să putem reţine pe nimeni cu forţa. Este important să creăm oportunităţi, locuri de muncă, pentru ca tinerii să aleagă să rămână aici”, a răspuns ministrul Transporturilor, Vasile Botnari.

La rândul lor, tinerii s-au arătat impresionaţi de posibilitatea de a dialioga cu liderii politici, precum şi de condiţiile şi atmosfera în care s-a desfăşurat evenimentul. Timp de două zile, aceştia s-au întrecut în cadrul competiţiilor sportive pe echipe şi individual, au socializat şi s-au distrat. Câştigătorii s-au ales cu diplome şi trofee.

“Trofeul Democraţiei” se află la a doua ediţie in Chişinău şi constituie o acţiune de consolidare a echipei de tineret a Partidului Democrat.

Sursa: www.pdm.md

Partidul Democrat îşi asumă un angajament, să facă o prioritate natională din interesele Familiei Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova