Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip: Bunăstarea oamenilor constituie o prioritate pentru Partidul Democrat

|versiune pentru tipar||
PDM / 19 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, le-a vorbit colegilor de partid din Vadul lui Vodă despre angajamentul democraţilor pentru familiile din Moldova. Prezent la Adunarea generală a Organizaţiei PDM din localitate, Pavel Filip a menţionat că valorile familiei şi bunăstarea oamenilor sunt prioritare pentru echipa Partidului Democrat.

“Lucrurile trebuie schimbate radical în Moldova, noi trebuie să schimbăm modelul economic defectuos, bazat pe remitenţe, pe cel orientat spre importul de investiţii şi exportul de mărfuri. Dar, ca să putem schimba lucrurile, trebuie să ne unim eforturile pentru a obţine un rezultat bun la alegerile parlamentare”, a declarat Pavel Filip.

Totodată, liderul PDM Chişinău a oferit detalii despre alegerea deschisă a candidaţilor democraţi şi i-a îndemnat pe cei prezenţi să participe activ la acest exerciţiu.

“Membrii de partid şi simpatizanţii noştri din suburbii sunt aşteptaţi pe 28 septembrie la sediile PDM din capitală. Noi vrem să ştim pe cine vor să vadă oamenii în Parlament. Alegerea deschisă a candidaţilor creează o conucrenţă sănătoasă în partid”, a menţionat Pavel Filip.

Preşedintele Organizaţiei PDM din Vadul lui Vodă, Gheorghe Leunte, a precizat că echipa locală a democraţilor devine tot mai consolidată şi a reuşit să facă multe lucrui bune pentru comunitate.

Pentru a asigura o legătură permanentă cu localnicii, aici a fost inaugurat şi un sediu al Partidului Democrat.

Sursa: www.pdm.md

Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova Valentina Buliga: Solidaritatea socială porneşte de la fiecare din noi