Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Valentina Buliga: Solidaritatea socială porneşte de la fiecare din noi

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Ziua de 21 Septembrie a devenit o zi de sărbătoare pentru peste 70 de bunicuţe care au venit să sărbătorească împreună cu Organizaţia de Femei PDM Donduşeni “Ziua Bunicuţelor”.

Prezentă la eveniment, Vice-preşedintele Partidului Democrat, Preşedinta Organizaţiei de Femei PDM a menţionat că femeile democrate mereu au promovat respectul între generaţii, care este un element indispensabil solidarităţii sociale. Bunicile sunt îngerii păzitori ai copiilor şi zidul de sprijin al părinţilor, anume lor le datorăm o copilărie frumoasă, caldă şi plină de amintiri frumoase. Partidul Democrat a lansat recent cei Cinci piloni pentru familiile din Moldova care nu sunt doar parte componentă a politicii partidului din următorii ani, dar reprezintă şi un angajament de suflet pentru Partidul Democrat, a subliniat Valentina Buliga.

Evenimentul este mai întîi de toate unul de suflet, care ne reaminteşte că legăturile de familie şi valorile unei familii frumoase trebuie promovate şi consolidate în societatea noastră. Anume părinţii şi buneii au sarcina de a educa în tînăra generaţia dragostea de ţară, de neam, respectul reciproc şi spiritul civic. Familia stă la baza dezvoltării sociale a Republicii Moldova, de aceea considerăm că recentele acţiuni lansate de PDM vor ajuta la consolidarea rolului Familiei în Moldova, a menţionat Preşedinta Organizaţiei de Femei Donduşeni, Emilia Lopatenco.

În cadrul evenimentului au participat şi delegate ai Organizaţiilor de Femei din Zona Nord: Cecilia Graur şi Maria Bergher, Organizaţia de Femei Bălţi; Maria Condorachi, Organizaţia de Femei Sîngerei.

Sursa: www.pdm.md

Pavel Filip: Bunăstarea oamenilor constituie o prioritate pentru Partidul Democrat Serată de creaţie a vârstnicilor din PDM Chişinău