Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Serată de creaţie a vârstnicilor din PDM Chişinău

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia persoanelor în etate a PDM Chişinău a desfăşurat o serată de creaţie intitulată sugestiv “Anii tinereţii mele”. Rând pe rând, pe scena Palatului Feroviarilor s-au perindat ansamblurile de vârstnici din sectoarele capitalei şi din suburbii. Ei au dansat cu foc şi au adus în faţa publicului melodiile de altădată, spre admiraţia spectatorilor, care au cântat la unison cu artiştii.

Participanţii au fost salutaţi de preşedinta Organizaţiei municipale de Femei, Monica Babuc, ministru al Culturii. “Vă îndemn să iubiţi tradiţiile, portul popular, şi să le transmiteţi copiilor, nepoţilor şi strănepoţilor, pentru că numai aşa ne vom păstra identitatea noastră naţională. Acest eveniment de suflet demonstrează că cei din Partidul Democrat sunt păstrători ai folclorului şi tradiţiilor”, a spus Monica Babuc.

Totodată, ministrul a vorbit despre importanţa scrutinului parlamentar care se apropie. “Viitorul ţării se va decide pe 30 noiembrie, când vom susţine un examen serios de cetăţeni ai Republicii Moldova, care aspiră spre marea familie europeană”, a declarat Monica Babuc.

Preşedinta Organizaţiei naţionale a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”, Nina Ţurcan, şi-a felicitat colegii din Chişinău pentru initiativă şi a menţionat că aceasta va fi extinsă la nivel republican. Astfel, în luna octombrie, festivalul “Anii tinereţii mele” se va desfăşura în zona de nord, centru şi sud a ţării.

La finalul eveniementului, preşedinta Organizaţiei municipale a Persoanelor în Etate, Maria Dodonov, a înmânat diplome tuturor participanţilor.

Sursa: www.pdm.md

Valentina Buliga: Solidaritatea socială porneşte de la fiecare din noi Forumul PDM “Dezvoltarea Moldovei: creştere economică pentru bunăstarea cetăţeanului” a reunit peste 200 de reprezentanţi ai mediului de afaceri, experţi