Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Monica Babuc: În Partidul Democrat sunt multe femei care merită şi trebuie susţinute

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia municipală de Femei PDM Chişinău continuă întâlnirile în cadrul proiectului “Una dintre noi”. Marţi, 23 septembrie, gazdă a evenimentului a fost Alexandra Preaşcă, meşteriţă populară cunoscută atât în ţară, cât şi peste hotare.

Alexandra Preaşcă le-a povestit colegelor de partid cum şi-a croit calea spre frumos, dar şi cum a reuşit să-şi transforme pasiunea în afacere profitabilă. Meşteriţa a spus că nu ar fi realizat atât de multe fără susţinerea soţului, care îi este alături în toate.

Prezentă la şedinţa Clubului “Una dintre noi”, preşedinta Organizaţiei municipale de Femei, Monica Babuc, ministru al Culturii, a menţionat că Alexandra Preaşcă este printre cetăţenii care fac cinste ţării şi o reprezintă cu succes la expoziţiile naţionale şi internaţionale.

“În Partidul Democrat sunt multe femei demne de toată admiraţia, dar, din păcate sunt puţin cunoscute. Proiectul «Una dintre noi» a fost conceput tocmai pentru a ne cunoaşte mai bine. În ajunul alegerii deschise a candidaţilor PDM, la care vă aşteptăm pe 28 septembrie, vreau să vă asigur că avem cui încredinţa votul nostru. Avem în partid multe femei care merită şi trebuie susţinute”, a declarat Monica Babuc.

Întâlnirile în cadrul clubului “Una dintre noi” au devenit tradiţionale şi au menirea de a scoate în evidenţă cele mai reprezentative membre din Organizaţia municipală de partid.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu a avut o întrevedere cu vicepreşedintele Băncii Mondiale, Laura Tuck Valentina Buliga: Moldova va fi puternică prin femei puternice şi implicate