Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mesajul preşedintelui PDM Marian Lupu, dedicat pensionarilor moldoveni, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 octombrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Dragii mei!

Am onoarea de a vă adresa câteva rânduri, în numele Partidului Democrat din Moldova, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

Cu acest prilej, vreau să vă asigur că noi, democraţii, suntem alături de dumneavoastră — şi nu doar în această zi de sărbătoare. Vă suntem alături zi de zi, prin soluţiile pe care le gândim, pentru ca dumneavoastră să aveţi un trai mai bun, alături de familie.

Dumneavoastră — părinţilor, buneilor, seniorilor noştri — vă datorăm ceea ce suntem astăzi. Vă suntem recunoscători pentru munca, eforturile şi sacrificiile dumneavoastră. De aceea, la vârsta la care aveţi mai mare nevoie de grijă şi împlinire, noi facem tot ce ne stă în putinţă ca să vă fim un sprijin adevărat.

În ultimii ani, din 2008 până astăzi, am reuşit să dublăm valoarea pensiei medii în Moldova. Am susţinut majorarea pensiilor care încă nu ajung la 1500 de lei lunar. Datorită PDM, anul acesta a fost mărit de două ori suplimentul acordat de stat la pensiile mici. Ştim că e nevoie de mai mult şi vom face mai mult. Iar în afară de rolul nostru la guvernare, de fiecare dată când avem posibilitatea, susţinem prin donaţii şi ajutoare vârstnicii aflaţi în situaţii grele.

Vom continua să ne luptăm pentru ca pensionarii din Moldova să ducă un trai mai bun! Pentru aceasta trebuie să creştem puterea economică a Moldovei. Sunt multe de făcut şi vă puteţi baza pe sprijinul nostru necondiţionat.

Noi, democraţii, credem că o ţară destoinică este aceea care ocroteşte şi respectă oamenii în vârstă! Dumneavoastră meritaţi tot ce este mai bun şi aveţi parte de întreaga noastră preţuire. Vă dorim să vă fie din ce în ce mai bine, acasă, împreună cu familiile.

Vă suntem alături şi vom fi prin tot ceea ce facem!

Cu deosebită stimă,

Marian Lupu
Preşedintele PDM

Sursa: www.pdm.md

Valentina Buliga: Moldova va fi puternică prin femei puternice şi implicate PDM îşi lărgeşte rândurile: zeci de activişti politici din Chişinău au anunţat aderarea la partid