Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM îşi lărgeşte rândurile: zeci de activişti politici din Chişinău au anunţat aderarea la partid

|versiune pentru tipar||
PDM / 2 octombrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

PDM Chişinău îşi lărgeşte rândurile. Mai mulţi activişti politici, foşti membri ai organizaţiei teritoriale Buiucani a Partidului Forţa Poporului, au anunţat, aseară, aderarea la Partidul Democrat din Moldova.

Anunţul a fost făcut de către Alexandru Robu, fost preşedinte al organizaţiei teritoriale Buiucani a Partidului Forţa Poporului. “Decizia s-a motivat prin câteva puncte importante. În primul rând, PDM este astăzi la guvernare cu o echipă puternică. Şi pentru prima dată în cei 23 ani de democraţie, PDM a efectuat un exerciţiu democratic, în 28 septembrie, alegerea deputaţilor săi în lista pentru alegerile parlamentare”, a declarat Alexandru Robu. Totodată, noul venit în echipa PDM a precizat că formaţiunea demonstrează că este deschisă pentru fiecare membru, formând astfel o echipă unită şi puternică.

Preşedintele Organizaţiei municipale a PDM, ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor Pavel Filip, le-a urat bun venit noilor membri. “Acesta este un moment pozitiv. Venirea noilor noştri colegi demonstrează că PDM este un partid atractiv, care a devenit atractiv nu doar prin vorbe, dar şi prin fapte. De la guvernare, noi am demonstrat că nu numai vorbim, dar şi avem realizări concrete”, a declarat Pavel Filip.

Liderul democraţilor din Chişinău a anunţat că în următoarea perioadă, mai mulţi oameni vor anunţa aderarea la Partidul Democrat. “Ştiu că mai sunt colegi dornici să adere la PDM. În PDM nu există membri simpli sau membri deosebiţi, nu există oameni privilegiaţi, cu toţii suntem o echipă unită. Cu timpul noi am demonstrat acest lucru”, a conchis Pavel Filip.

Noii membri au primit aseară carnetele de partid, care confirmă aderarea lor la PDM.

Sursa: www.pdm.md

Mesajul preşedintelui PDM Marian Lupu, dedicat pensionarilor moldoveni, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice Marian Lupu premiat pentru susţinerea artei marţiale Okinawa GoJu-Ryu Karate-Do în Moldova